Real Betisi ärijuhi Ramón Alarcóni sõnul on Eestis, Lätis ja Leedus palju kirglikke jalgpallifänne. „Koostöös OlyBeti kui piirkonna juhtiva spordiennustuste brändiga saame kokku viia fännid ja mängijad ning muuta professionaalse jalgpalli veelgi vaatemängulisemaks.”

„Meie õnnesoovid Copa del Rey värskele karikavõitjale! Real Betis on eduka ajalooga tugev meeskond, millel on palju fänne,” ütles Olympic Entertainment Groupi ja OlyBet Groupi esimees ja tegevjuht Corey Plummer ning lisas, et OlyBeti klientidel on nüüd rohkelt võimalusi jalgpalliklubi mängudest ja tegemistest osa saada, seda nii läbi spordiennustuse kui ka otseülekannete, kohalike sündmuste, eksklusiivsete kampaaniamängude ning sotsiaalmeedia.

OlyBet on pikaajaline turuliider Balti riikides ja viimastel aastatel laienenud jõuliselt üle Euroopa. Samal ajal on sõlmitud mitmed koostöölepped rahvusvahelise spordimaailma tipptegijatega, nagu Real Betis, NBA, NHL, ACF Fiorentina ning jalgpallilegend Luka Modrić, mis toetab brändi tuntust ja kasvu Euroopa turgudel.

Plummer lisas, et OlyBet ja OlyBet TV pakuvad spordisõpradele võimaluse olla seotud oma lemmikspordialaga. OlyBeti teleülekanded ühendavad sportliku meelelahutuse ja uudised. Spordifännidel Euroopa riikides, kus tegutsetakse, on võimalus osa saada OlyBeti spordiportaali ennustuskeskkonnast. OlyBet Club pakub püsiklientidele võimalust osaleda suurtel spordiüritustel, kodustaadionitel sportlastega kohtuda ja neile kaasa elada ning palju muud.

Real Betis Balompié on Sevillas asuv Hispaania jalgpalliklubi, mis asutati 1907. aastal. Meeskond on La Liga tabelis viiendal kohal. Klubi korraldab kodumänge Estadio Benito Villamarínis, mis mahutab 60 000 inimest. Real Betis võitis La Liga tiitli 1935. aastal ja Copa del Rey kolmel korral, aastatel 1977, 2005 ning tänavu, aastal 2022.

OlyBet on number üks spordiennustus-, online- ja hasartmängubränd Balti riikides, mis on kasvanud juhtivaks meelelahutusplatvormiks Euroopas. Spordiennustuse statistikat saad jälgida ja oma lemmikutele panustada OlyBeti portaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid