Tšehhitarist maailma teine reket kaotas üksikmängus esmaspäeval avaringi kohtumise prantslannale Diane Parryle. Peale mängu tundis ta end halvasti ja otsustas teha koroonatesti, mille tulemus osutus positiivseks.

Viiruse tõttu peab ta end nüüd paarismängus koos Katerina Siniakovaga tabelist maha võtma.

"Tere kõigile. Mul on teile väga raske teadaanne. Ootasin väga, et saaksin paarismängus tiitlit kaitsta, kuid paraku jääb minu aeg siin Rolland Garrosil lühikeseks. Hakkasin end eile õhtul halvasti tundma ning täna hommikul ärkasin juba palavikuga. Tegin testi ja see tuli tagasi positiivsena," teatas Krejcikova oma Instagrami story's.

"Olen äärmiselt kurb, et ei saa paarismängu tiitlit kaitsta, kuid positiivne külg on see, et ma olen vigastustevaba ega jõua ära oodata, millal uuesti terveks ja treenima saan hakata. Tänan kõiki toetuse eest. Head ööd Pariisist ja näeme juba varsti."

Kolmekuulise vigastuspausi lõpetanud Krejcikova kaotas Parryle 6 : 1, 2 : 6, 3 : 6. Elu turniiri tegev 19-aastane prantslanna võitis täna ka teise ringi kohtumise kolumblanna Camila Osorio (WTA 66.) vastu 6 : 3, 6 : 3 ning kohtub kolmandas ringis ehk 32 parema seas ameeriklanna Sloane Stephensiga.

Ühelgi teisel slämmiturniiril pole Parry avaringist kaugemale jõudnud, Wimbledonis pole ta kunagi osalenudki. WTA 1000 turniiridel on tema laeks jäänud kvalifikatsiooni avaring.

Krejcikova ja Siniakova asemel pääsesid paarismänguturniirile sakslannad Anna-Lena Friedsam ja Tatjana Maria.