Kohtumise ainsa värava lõi 32. minutil Nicolo Zaniolo. Resultatiivse söödu andis väravale Gianluca Mancini. Viigiväravat taga ajanud Feyenoord tekitas teisel poolajal mitmeid teravaid olukordi, kuid Hollandi klubi mängijad ei suutnud Roma kogenud puurilukku Rui Patriciot üle mängida.

Statistika

AS Romast sai seega ajaloo esimene UEFA Konverentsiliiga võitja. Itaalia tippklubile oli see üldse esimeseks suuremaks karikaks Euroopas. Konverentsiliiga võitja tagab ühtlasi järgmiseks hooajaks koha Euroopa liigasse, kuid Romal oli see Itaalia meistrivõistlustelt juba kindlustatud.

Ajalugu tegi ka Roma peatreener Jose Mourinho, kes on esimesena treenerina võitnud nii Meistrite liiga, Euroopa liiga kui ka Konverentsiliiga.

Mourinho on nüüdseks võitnud kõik viis suurt eurosarjade finaali, kus tema meeskonnad mänginud on. 2003. aastal võitis Porto tema käe all UEFA Cupi (praegune Euroopa liiga) finaalis Clasgow Celticut, aasta hiljem tüüris ta klubi Meistrite liiga võitjaks. Toona alistati finaalis AS Monaco. 2010. aastal võitis Milano Inter tema juhendamisel Meistrite liiga finaalis Müncheni Bayernit ja 2017. aastal oli Manchester United Mourinho käe all võidukas Euroopa liiga finaalis. Viis aastat tagasi seljatasid Mourinho hoolealused Amsterdami Ajaxi.

Portugallase jaoks on Euroopas ainsaks tõrvatilgaks meepotis olnud UEFA superkarikas, kus lähevad vastamisi Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitja. Seal on ta kaotanud kõigil kolmel korral.