Tšehhi meedia teatel tohterdas sündmuspaika saabunud meedikud Jagrit, kes seejärel aga keeldus haiglasse kontrolli minemast. Kolmapäeval võttis hokilegend ka ise sotsiaalmeedias juhtunu osas sõna.

"See kõik oli minu süü. Olin Plzenska tänaval, hakkasin ristmikku ületama. Vaatasin ühele poole ja hakkasin õigel ajal üle sõitma, aga palju liiklust oli ja ei jõudnud enam trammile reageerida, mis suurel kiirusel minuga samas suunas sõitis," kirjutas Jagr. "Nägin seda viimasel hetkel."

"Arvasin, et minuga on kõik. Olen aga alati uskunud, et kõrgem jõud kaitseb mind ja täna nägin seda taas. Aitäh, jumal!" jätkas tšehh. "Mind üllatas, et vaatamata sellele, milline minu Kia välja nägi, ronisin sealt vigastusteta välja."

"Kõige tähtsam on aga see, et trammis olnud reisijatega ei juhtunud midagi. Tahaksin selle kurva vahejuhtumi selja taha jätta. Tänan kõiki mõistmast ja neid, kes kohapeal abi pakkusid," lõpetas tšehh postituse.

50-aastane Jagr on endiselt tegev hokimängija ja viskas lõppenud hooajal Tšehhi kõrgliigas Kladno Rytiri eest 43 mänguga kaheksa väravat ja sai kirja 11 söödupunkti.