Avasetis tegi Kanepi seti ainsa murde 2:1 eduseisult ning hoidis seejärel edu lõpuni välja. Teises setis oli skoor viigis seisuni 3:3. Seejärel murdis eestlanna mängus teist korda vastase pallingu ning sellest piisas, et ka teine sett 6:4 võita.

Kohtumine kestis kokku üks tund ja 28 minutit. Järgmises ringis kohtub eestlanna ameeriklanna Cori Gauffiga (WTA 23.), kes oli Alison Van Uytvanckist parem 6:1, 7:6 (4).

ENNE MÄNGU:

Kanepi alistas avaringis 2:6, 6:3, 6:4 maailma kümnenda reketi hispaanlanna Garbine Muguruza ning Haddad Maia sai jagu Muguruza rahvuskaaslasest Cristina Bucsast 6:3, 1:6, 6:2 (WTA 127.).

Mai alguses võitis Haddad Maia oma karjääri suurima trofee, kui läbis kaotuseta Saint-Malo WTA 125 turniiri. Järgmisel sama kategooria turniiril oleks ta võinud Kanepiga kohtuda finaalis, kuid eestlanna jäi pidama poolfinaali ning Haddad Maia kaotas finaalis ameeriklannale Claire Liule (WTA 75.).

Üle võrgu nägid Kanepi ja Haddad Maia teineteist esimest korda Roland Garrosi väljakutel treeningul.

"Selleks et mis tahes tasemel WTA turniiril finaali jõuda, pead sa olema väga hea mängija. Seal ei anta sulle midagi lihtsalt. Tegu on vasakukäelise ja pika (185 cm) mängijaga, mistõttu ei tule kindlasti mugav mäng," ütles peale avaringi võitu Garbine Muguruza üle Kanepi treener Indrek Tustit.