Mäng oli Sabalenkale omaselt lihtvigade rohke. 42 äralöögi kõrval tegi ta 50 lihtviga, 3 serviässa kõrval lipsas tal sisse 9 topeltviga. Prantslannal kogunes äralööke 12 ja lihtvigu 16, ässasid 3, topeltvigu 4.

Sabalenka tuli nii teises kui ka kolmandas setis välja 0:2 kaotusseisust. Murdepalle realiseerisid mõlemad võrdselt kuuest neli.

Kell 22.50 lõppenud kohtumist Suzanne Lengleni väljakul jälgisid pooltühjad tribüünid, kes prantslannale siiski maruliselt kaasa elasid. Kui tennises pole muidu kombeks lihtvigadele ja topeltvigadele plaksutada, siis Prantsuse publikule läks kõik kaubaks - iga Paquet' võidetud punkt vallandas marulise aplausi ja huilged.

"Suur respekt vastasele. Ta mängis väga hästi ja surus mind kõvasti. Kuidagi õnnestus mul seis ümber pöörata ja võita. Olen väga õnnelik. Tänan teid atmosfääri eest. Tean, et toetasite rohkem Chloet, aga see oli siiski imeline!" tunnustas Sabalenka väljakul antud intervjuus publikut.

Sabalenka järgmine vastane on ameeriklanna Madison Brengle (WTA 57.).

Asetatud mängijatest sai täna kõige kiiremini läbi hispaanlanna Paula Badosa (WTA 4.) tööpäev. Vaid 55 minutiga alistas ta prantslanna Fiona Ferro (WTA 130.) 6:2, 6:0. Badosa teise ringi vastaseks on sloveenlanna Kaja Juvan (WTA 68.).