52-aastane Conte oli mullu novembris tööta, kui Manchester United vallandas Ole Gunnar Solskjaeri. Kuigi itaallast seostati tihedalt Unitediga, palkas Manchesteri tippklubi ajutiseks peatreeneriks hoopis Ralf Ragnicku.

Manchester Evening Newsi väitel ei tahtnud Ronaldo Contet uue peatreenerina näha, sest itaallane harrastab agressiivse ja kõrge pressinguga mängu, mis ei oleks pruukinud 37-aastasele portugallasele sobida.

Contest sai hiljem Tottenhami uus peatreener ning ta viis Põhja-Londoni meeskonna uueks hooajaks Meistrite liigasse, tõstes klubi kaheksandalt kohalt neljandaks. ManUtd piirdus samas kuuenda kohaga. Solskjaeri vallandamise hetkel oli klubi aste madalamal ehk seitsmes.

Rangnicku ametiaeg Unitedis oli selge pettumus – ta sai 29 mänguga 11 võitu, 9 viiki ja 9 kaotust. Varem ka Juventust, Interit ja Chelseat juhendanud Conte teenis samal ajal Tottenhamiga Premier League`is 28 mängust 17 võitu.

Ronaldo kurvastuseks on aga ka Unitedi uus boss Erik ten Hag juba kuulutanud, et meeskond hakkab uuest hooajast harrastama agressiivse pressinguga mängu.