52-aastane hollandlane on juba Unitedi viies alaline peatreener pärast seda, kui Sir Alex Ferguson 2013. aastal pensionile läks.

"Ma ei näe seda riskina," kinnitas hollandlane, et ei karda oma treenerimaine pärast. "Ma arvan, et sellel klubil on suurepärane ajalugu ja nüüd teeme tulevikku."

Ten Hag andis ka mõista, et Cristiano Ronaldo ei lahku meeskonnast, lisades, et ka järgmisel hooajal lööb Portugali ründaja Inglismaal väravaid.

Endine Ajaxi boss ei avaldanud, kui palju uusi mängijaid ta plaanib suvel meeskonda tuua, öeldes, et on alles olemasolevat koosseisu analüüsimas.

"Plaan on tohutu ja meil on aega vähe," lisas ta. "Ootan põnevusega nende mängijatega koostööd. Eelmisel hooajal oli see meeskond liigas teine, nii et potentsiaali on tohutult. Arvan, et kui me areneme, kui teeme head koostööd, siis arvan, et suudame enam, kui oli selle hooaja tulemus."

Ten Hag ei ​​andnud ka mingeid garantiisid Harry Maguire'i kapteniks jäämise kohta. "Järgmine hooaeg on teistsugune, kuid ta tegi suurepärast tööd," ütles ta Inglismaa koondislase kohta. "Ta on suurepärane mängija, kes on juba palju saavutanud, nii et ma ootan temaga koostööd."