Kui Cretust sai sel hooajal Zaksa peatreener, siis seisis tema ees äärmiselt keeruline väljakutse. Aasta varem oli Zaksa võitnud üllatuslikult Meistrite liiga (viimane Poola klubi võit pärines aastast 1978). Lisaks Poola karikasarja ja Poola meistrivõistlustelt tuli hõbe. Ootused olid laes, kuidas neid saavutusi ületada? Tundus, et minna saab ainult kehvemini.

Ometi sai kahel korral Eesti aasta treeneriks nimetatud Cretu selle suisa võimatuna näinud ülesandega hakkama, ehkki eelmise aasta meeskonnast lahkusid mõned olulised tegijad eesotsas sidemängija Benjamin Toniuttiga. Zaksa võitis sel hooajal nii Poola meistriliiga, karikasarja ja ka Meistrite liiga. Tegemist on ajaloolise eduga, varem pole ükski Poola klubi seda suutnud.

Pühapäeva hilisõhtul Sloveenias Ljubljanas toimunud finaalis oldi vastamisi Itaalia tippklubi Trentino Itasiga, täpselt nagu eelmiselgi aastal. Sedapuhku teenis Zaksa võidu 3:0 (25:22, 25:20, 32:30), kaitstes sellega tiitlit.

Zaksal kulges kõik libedalt kuni matšpallini, seda ei suudetud esialgu kuidagi realiseerida. Seisul 28:27 oli Kamil Semeniukil pall kenasti ees... auti! Seisul 29:28 oli Trentino seis kehv, ometi suutis Matey Kaziyski neljalt meetrilt kuidagi palli maha lüüa. Lõpuks suudeti realiseerida alles üheksas matšpall, Semeniuk lõi palli vastase blokist auti ja tähistamine võis alata. "Me ei uskunud, et taas võidame," ütles Semeniuk, kellele tulid pisarad silma.

Imelise partii teinud ja turniiri parimaks mängijaks valitud Semeniuk tõi 27 punkti (efektiivsus +18; rünnak 74%), Łukasz Kaczmarek lisas 13 ja David Smith 9. Trentino poolel kanti Kaziyski arvele 16 silma, eelmisel aastal Itaalia Euroopa meistriks vedanud Alessandro Michieletto tegi finaalis jalale veidi viga, ta suutis siiski edasi mängida ja skooris 13 korda.

Naiste finaalis alistas Türgi klubi Istanbuli VakifBank 3:1 Conegliano (Itaalia). Võit tõi nii meeste kui ka naiste parimale 500 000 euro suuruse auhinnaraha.