Kanepi sepistas Prantsusmaa lahtiste avapäeva ühe suurima üllatuse - suurim oli kuuenda asetusega Ons Jabeuri välja langemine -, alistades maailma kümnenda reketi, kahekordse slämmivõitja Garbine Muguruza 2:6, 6:3, 6:4.

"Mu jumal, oli see alles suur võit!" rõõmustas Marshall, kes on Tustitit Kanepi juhendamisel aidanud alates 2016. aastast.

"Olen alati Kaiasse uskunud. Ma ju ütlesin sulle [2018. aastal] Wimbledonis, et toome Kaia tippu tagasi. Siin ta nüüd on. Ta on kõvasti tööd teinud. Ta eeskäsi lausa põleb, ta parandab pidevalt oma servi. Meil on suurepärane tiim ning mul on väga hea meel sellesse kuuluda."

"Võit ei tulnud lihtsalt, nagu te nägite. Muguruza on väga hea mängija. Kaia pidi oma parima mängu panema. Ta pidi hoidma palju servigeime, et mängus püsida. Viimase seti 4:4 peal kasutas ta selle ühe võimaluse, mis tekkis, ära. Viimane geim polnud ka üldse kergete killast."

Marshalli sõnul suutis Kanepi mängu murrangu tuua enda mängu mitmekesisemaks muutes: "Ta liigutas muudkui palli tsentrist välja. Muguruza otsis muudkui tema tagakätt, aga see oli kivikõva. Ta viskas pallivahetustesse lõikelööke sisse, muutis tempot ja oli kannatlik, mitte ei löönud palli ainult ühte kohta. Oleme tema mängu mitmekülgsemaks muutmise kallal vaeva näinud."

Marshall juhendab tuuri peal veel kuute mängijat, kellest nimekaim üksikmängija on prantslane Benoit Paire. Ameeriklase õpilased on ka mehhiklanna Giuliana Olmos ja kanadalanna Gabriela Dabrowski, kes võitsid tänavu paarismängus Madridi WTA 1000 turniiri ja jõudsid sama tugeval Rooma turniiril finaali.