"Loomulikult olen selle üle õnnelik, kuidas mängisime ja õnnitlused ka Efesile. See oli vägev finaal! Kõik mängijad võitlesid iga palli eest," rääkis Laso.

"Tegime vabadelt positsioonidelt lihtsaid vigu ja samuti eksisime ka mängu lõpus otsustavatel hetkedel. Viimase rünnaku eel mõtlesin pidevalt sellele, kas teha viga või mitte, aga lõpuks otsustas mängu saatuse lauapall, mida me kätte ei saanud. Arvan, et kui oleksime selle kätte saanud, siis pääsenuks veel korra viskele, aga paraku nii ei läinud," andis hispaanlane mõista, et otsustavatel hetkedel jäi ka õnnest vajaka.

Anadolu Efesi peatreener Ergin Ataman soovis esmalt tänada saalis viibinud fänne: "Kõik Belgradisse reisinud poolehoidjad andsid mängijatele meeletult energiat ning olen neile selle eest väga tänulik."

"Loomulikult on mul Madridi Realist kahju, sest nad tegid vinge esituse. Aga paraku me teame liiga hästi kuidas viimaseid veerandaegu ja minuteid mängida. Meil on tähtmängijad, kes teavad mida ja kuidas teha. Finaalides ei tööta strateegiat kuigi hästi, eriti see mis puudutab ründemängu ja nägite seda ka täna. Viimasel veerandajal mängisime tõesti väga head kaitset. Kuni selle ajani oli meil kaitselauaga tõsiseid raskusi ja vastased said liiga palju lihtsaid punkte, aga leidsime probleemile lahenduse," sõnastas Ataman võidu valemi.