Naiste turniiril vaatavad kogu maailma eksperdid võitjasoosikust rääkides vaid maailma esireketi Iga Swiateki otsa, kelle võidukoefitsient kihlveokontorites on lausa jahmatavalt madal. Niisugust numbrit pole oma lemmikturniiri näidanud isegi parematel päevadel Rafael Nadal.

Anett Kontaveidile loositi vastaseks Austraalia tennisist Ajla Tomljanovic, Kaia Kanepi läheb vastamisi hetkel küsitavas vormis oleva kahekordse slämmivõitja Garbine Muguruzaga. Omavahel võivad eestlannad kohtuda neljandas ringis.

Meestest sattusid kolm suurfavoriiti Novak Djokovic, Rafael Nadal ja Carlos Alcaraz ühte tabelipoolde. Loosi suurim võitja näib olevat teisele poole sattunud Stefanos Tsitsipas. Kes mängivad finaalis ja kas Alcaraz on tõepoolest tema ümber käiva haibi ära teeninud?

Muudest teemadest on seekordses saates laual WTA turniir Tallinnas ning WTA ja ATP plaan jätta Wimbledoni turniir edetabelipunktideta.

Otsige taskuhääling "Matšpall" ülesse Apple podcastist, Soundcloudist ja Spotify rakendustest, hakake jälgijaks ning uued saated jõuavad teieni kiirelt ja mugavalt.

Head kuulamist!