Võiduviske tabas lõpusekundil kolmesejoone tagant serblane Vasilije Micic, kes panustas võitu kokku 15 punkti, 9 korvisöötu ja 6 lauapalli. Võitjate parim oli 21 punkti ja 7 korvisööduga Shane Larkin, Elijah Bryant lisas 16 silma. Olympiakosel kogusid Shaquielle McKissic 12, Tyler Dorsey ning Hassan Martin ja Kostas Sloukas kõik kolmekesi 11 punkti.

Esimene poolaeg kulges Olympiakose napil dikteerimisel. Teisel veerandil sai Kreeka klubi edu korraks seitsmepunktiliseks, kuid vaheajale mindi ikka minimaalses eduseisus 43:42. Anadolu Efes alustas kolmandat veerandit 17:5 vahespurdiga ja kasvatas vahe 11 punktile, kuid seegi edu sulas ning viimast veerandit alustati Türgi klubi 66:63 juhtimisel.

Viimasel veerandil juhtis Olympiakos kõige rohkem viie punktiga. 20 sekundit enne lõppu seadis Martin Hassan kahepunktiviskest tabloole 74:74 viiginumbrid, mille peale Efes kasutas minutilist mõtlemisaega ja mängis oma viimase rünnaku Micici peale. Kuigi aeg jooksis nulli, leidsid kohtunikud videot vaadates veel 0,2 sekundit mänguaega, millega Olympiakos veel hädisele, kuid lootusetule hädaviskele jõudis.

Olympiakos tabas paremini kahepunkti- ja vabaviskeid (vastavalt 63% vs 48% ja 76% vs 68,8%), kuid jäi selgelt alla kolmesejoone taga (28% vs 41,2%). Lauavõitluses jäädi viiki 34:34.

Teises poolfinaalis mängivad kell 22 Barcelona ja Madridi Real.

Statistika: