ESPN-i teatel leidis väidetav vahejuhtum aset möödunud kolmapäeval Louisville'is. Rondo oli koos pojaga mängimas kodus videomänge, kui ühel hetkel palus ema, et poeg pesu kokku voldiks. Bachelori teatel sai Rondo selle peale vihaseks, rebis mängukonsooli seinalt ning hakkas kodus asju lõhkuma.

Bachelori süüdistuste kohaselt teatas Rondo naisele, et "ta on surnud" ning läks seejärel uksest välja. Peagi ta aga naases majja relv käes ning nõudis oma poega näha. Naise teatel hakkas ta olukorda kartma ning tõi poja allkorrusele, kes seejärel Rondo poolt majast välja tõmmati. Seejärel nõudis Rondo ka teist last näha ning ka tütar tuli majast välja. Bachelori väitel karjus Rondo ka laste peale, et nad oma isa kardavad.

ESPN-i teatel kutsus laste ema kohale endise Louisville'i politseijuhi Yvette Gendry, keda Rondo aga majja ei lubanud. Seejuures oli vahepeal Bacheloril õnnestunud end koos lastega majja lukustada. Ühel hetkel Rondo maja juurest lahkus ning sellega olukord ka lõppes.

Rondo laste ema palus reedel kohtult Rondo eest kaitset, väites seejuures, et Rondo on ka varasemalt paistnud silma "tujuka ja plahvatusliku käitumisega." USA Today teatel süüdistas Bachelor Rondot poja füüsilises ja verbaalses ahistamises ja tütre verbaalses ahistamises.

Kohus määraski Rondole lähenemiskeelu naisele ja lastele, mille kohaselt ei tohi NBA korvpallur tulla neile lähemale kui 500 jalga (ca 152 meetrit). Lisaks peab mees kõik tulirelvad andma ajutiselt Jeffersoni maakonna šerifijaoskonnale.

USA Today ja ESPN-i teatel pole Rondolt ega tema advokaadilt veel kommentaari saadud. Meedia teatel pole veel ka ühtegi kriminaalsüüdistust Rondole esitatud. NBA esindaja Mike Bass teatas ESPN-ile, et nad on intsidendist teadlikud ning uurivad ka ise juhtunut.

36-aastane Rondo on mänginud NBA-s alates 2006. aastast. 2008. aastal tuli ta Boston Celticsi ridades NBA meistriks, 2020. aastal suutis ta sama Los Angeles Lakersiga. Kokku on ta esindanud üheksat NBA klubi, tänavu mängis ta Cleveland Cavaliersi ridades. Rondo on neljal korral valitud NBA Tähtede Mängule.