Tallinna WTA turniiriga tehakse algust 26. septembril, finaal peetakse 2. oktoobril. Nädal enne seda (alates 19. septembrist) peetakse Tokyos WTA 500 turniir ja Soulis WTA 250 turniir.

Vahetult pärast Tallinn Openit algab WTA 500 osavõistlus Tšehhis Ostravas. See võiks tähendada, et Tallinnas saavad mängida ka meie tennisetähed Anett Kontaveit (WTA 3.) ja Kaia Kanepi (WTA 38.). Mõlemad tennisistid on kinnitanud, et on võimalusel kodusel tippturniiril kohal.

Kui palju aga maksavad piletid? Kvalifikatsiooniturniiri eest tuleb välja käia 15 eurot. Esimesest ringist kuni veerandfinaali hommikuste sessioonideni maksavad piletid 29 - 149 eurot. Alates veerandfinaali õhtusest sessioonist kuni poolfinaalide hommikuse sessioonini on piletihinnad 39 - 189 eurot. Poolfinaalide õhtuse sessiooni piletid on vahemikus 49 - 189 eurot ja finaali pääsmed vahemikus 69 - 249 eurot.

WTA oli Eestile madalaima kategooria tenniseturniiri korraldamisõigust pakkunud tänavu veebruaris, kuid kuna Eesti valitsus otsustas siis turniiri rahaliselt mitte toetada, jäi tenniseliidu plaan toona katki. Paar kuud hiljem selgus, et suur tenniseturniir ikkagi toimub.

WTA