Kuigi presidendi käitumine tekitas hämmeldust nii pealtvaatajate kui ka mängijate seas, allusid pallurid tema korraldustele. Teiste seas laskus ühele põlvele ka Kullamäe.

Tippmängijatest võtsid toimunu kohta sotsiaalmeedias sõna näiteks Mike James, Malcolm Delaney ja Errick McCollum.

Monaco liider James tegi Twitteris mitmeid postitusi, millega andis mõista, et tegu oli mängijate mõnitamisega.

"Mina ei oleks eales põlvitanud. Ma oleksin selle tüübi (Sancho) selja tagant mööda kõndinud ja duši alla läinud," kirjutas ta.

Kui James luges arvamusi, et mängijad peavad fänne austama, oli tal kiirelt vastus olemas. "Tüübid üritavad fännide ees põlvitamist sellega õigustada, et teenime palju raha. Debiilne loogika. Saan aru, et fänne tuleb austada, aga see, et teie jaoks on põlvitamine okei, on täiesti segane. Kõlab, nagu te ei austa mängijaid."

Milano Olimpia tagamängija Malcolm Delaney leidis samuti, et pallurid oleks võinud Sancho käsku ignoreerida. "See ei ole fännide ees vabandamine, vaid laskmine fännidel täiskasvanud mehi mõnitada. Uskumatu, et mängijad sellega üldse nõus olid," kirjutas ta.

Krasnodar Lokomotiv-Kubani korvikütt Errick McCollum avaldas arvamust, et eelkõige lasub süü just Sanchol.

"Pole mingit võimalust, et ma laseks ennast sundida tegema midagi, mida ma ei taha. Austus peab olema kahepoolne. Ja vastuse võtmine algab tipust. Sina oled president, sina panid tiimi kokku ja just sina peaksid liidrina suurima süü endale võtma," kirjutas McCollum.

Ka Burgose mängija Xavier Rabaseda andis pärast kohtumist mõista, et kuigi pallurid polnud oma ülesannete tasemel, oli kehva hooaja põhjuseks juhtkonna närviline tegutsemine. Üheksa kuu jooksul käis tiimist läbi 21 mängijat ja vahetusid ka treenerid.

"Võistkonna keemia oli puudulik. Ühtsustunnet polnud mängijate ega ka treeneriga. Muutusi oli nii palju, et me ei suutnudki normaalset mängurütmi saavutada," vahendas tema sõnu Hispaania portaal Revista Forofos.