Aastate jooksul Burgose võistkonda miljoneid eurosid pumbanud Sancho laskus ka ise demonstratiivselt ühele põlvele.

Kullamäe ei kuulunud eilses 66:83 kaotusmängus Fuenlabradale Burgose koosseisu, aga videost on näha, et ka tema allus presidendi käsule.

Hispaania portaal Revista Forofos kirjutas, et presidendi käitumine tekitas hämmeldust nii pealtvaatajate kui ka mängijate seas. Igatahes võtsid fännid vabanduse vastu - nad plaksutasid ja skandeerisid "Burgos, Burgos!".

Kullamäe sõlmis 2020. aastal Burgosega kolme aasta pikkuse lepingu ja seega peaks tema kontraht kehtima ka järgmisel hooajal. Kas võistkonna esiliigasse kukkumine avaldab eestlase lepingule mingit mõju või mitte, pole veel teada.

10 võitu ja 24 kaotust saanud Burgos jäi Hispaania kõrgliigas 18 tiimi seas viimaseks. Esiliigasse kukkus ka Andorra, mis jõudis hiljuti tugevuselt teises eurosarjas EuroCupis poolfinaali.

Burgose mängija Xavier Rabaseda andis pärast kohtumist mõista, et kuigi pallurid polnud oma ülesannete tasemel, oli kehva hooaja põhjuseks juhtkonna närviline tegutsemine. Üheksa kuu jooksul käis tiimist läbi 21 mängijat ja vahetusid ka treenerid.

"Võistkonna keemia oli puudulik. Ühtsustunnet polnud mängijate ega ka treeneriga. Muutusi oli nii palju, et me ei suutnudki normaalset mängurütmi saavutada," rääkis ta.