"Lihtsustatult võttes oli peamine kaotuse põhjus vastase tempo, millega nad alustasid, see oli meie jaoks Premium liigast tulles kindlasti harjumatu. Enda esitus oli kehvapoolne. Põhjuseid võib leida igasuguseid, aga ma ei taha hakata vabandama või mingeid asju plaastriga kinni panema. Teame neid ise ja teeme omad järeldused. Õnneks on Euroopa mängudeni veel aega. See oli meile hea testmäng ja proovikivi, muud midagi," rääkis Henn pressikonverentsil.

Kaitsja Ken Kallaste lisas: "Tempo oli ikka kõvasti kiirem, kui me harjunud oleme. Tegime lihtsaid vigu, lohakaid sööte, halbu puuteid. Mänguga kohanemine võttis veidi kaua aega. Eks see kõik ole individuaalsetes oskustes kinni, kui enesekindel ja valmis sa mänguks oled. Tagantjärele vaadates oli hästi palju lihtsaid palli ära andmisi. Oleks võinud rahulikumalt ääri vahetada. Tegime poolajad omad järeldused, saime palli natuke käima, aga sellist valdamist, nagu soovinud oleks, ei saavutanud."

Kallaste enda sõnul mängu ajal Ukraina sõjasündmustele ei mõelnud, vaid nautis kohtumist ennast. "Üle pika aja väga mõnus suure publiku ees mängida. Kordagi ei mõelnud sellele, mille nimel me mängime. Endal oli väga mõnus möllata ja tugeva satsi vastu mängida. Kui hümne mängiti, oli kurb küll, aga mängu ajal sellele ei mõelnud," sõnas Kallaste.

Henn avaldas, et oleks tahtnud täna kasutada ka ründajat Rauno Allikut, kellel hakkas eilses trennis aga tagareis tunda andma. "Kõik, kes saadaval olid, neid kasutasime," lisas Henn.

Flora on pikema vigastusega - hinnanguliselt kaks-kolm nädalat - väljas ka poolkaitsja Konstantin Vassiljev, kelle puudumisel kandis täna kaptenipaela Henrik Ojamaa.