33-aastast Lewandowskit seob Bayerniga leping ka järgmiseks hooajaks ja klubi sooviks kontrahti pikendada, kuid poolakas on seni sellele pakkumisele eitavalt vastanud. Lewandowski tahaks saada kolme aasta pikkust kontrahti, kuid Bayern tahab üle 30-aastastele mängijatele pakkuda ainult aastast.

Sky Germany kirjutab, et Lewandowski tahab nüüd sel suvel klubist lahkuda ja liituda Barcelonaga. Seejuures ei soovivat Lewandowski oodata järgmist suve, mil temast saab vabaagent. Väidetavalt on katalaanid valmis poolakale pakkuma kolme aasta pikkust lepingut ja lisaks on Barcelona juhendaja Xavi Lewandowskist vaimustuses.

Saksamaa ajakirjanduse teatel on Lewandowski Bayernile öelnud, et ta ei kavatse lepingut pikendada ning soovib uut väljakutset. Pikalt seostati Bayerniga ka Dortmundi Borussia 21-aastast ründetuusa Erling Haalandit, kuid lõpuks jäi Bayern norralasest siiski ilma. Haaland liitub suvel Manchester City’ga. Bayerni jaht Haalandile olevat väidetavalt üheks põhjuseks, miks Lewandowski soovib Münchenist lahkuda.

Lewandowski liitus Bayerniga 2014. aastal vabaagendina Dortmundi Borussiast. Seejärel on ta Bayerni ridades pidanud 374 kohtumist ning löönud 343 väravat. Sel hooajal on tal 45 matšiga kirjas 49 tabamust. Dortmundi eest pidas ta aastatel 2010 kuni 2014 187 mängu ja lõi 103 väravat.

Väidetavalt tuleks Barcelonal Lewandowski saamiseks lauale laduda 40 miljonit eurot. Bayerni tegevjuht Oliver Kahn sõnas hiljuti Amazon Prime’i vahendusel, et nemad Lewandowskit müüa ei kavatse.