Kokkulepe on küll kaheks hooajaks, aga 2023. aasta suvel on Roobal võimalik soovi korral liituda mõne teise riigi klubiga.

Lõppenud hooajal kuni Venemaa - Ukraina sõja puhkemiseni KHL-i klubis Tšerepovetsi Severstalis mänginud Rooba teenis JYP-i ridades leiba ka aastatel 2016-2021. 2018. aastal tuldi Euroopa Meistrite liiga võitjaks, Soome meistrivõistlustel jäi viie hooaja jooksul laeks pronksmedal.

"Viis aastat on pikk aeg ja eriti hokimängija karjääri mõistes. Seega võin rääkida Jyväskyläst kui oma teisest kodust ja siia on tore naasta. Viimased aastad on JYP-i jaoks keerulised olnud, aga mul on tugev usk, et seis on muutuma hakanud ja oleme millegi suure lävel," rääkis Rooba võistkonna kodulehele.

Hooajal 2020/2021 tõusis Rooba 30 väravaga Soome liiga edukaimaks.

"Tundsin toona, et aeg on muutuseks. Venemaal läksin oma mugavustsoonist välja ja iga päev oli väljakutse. Meil oli väike eelarve, aga esinesime hästi. Oli tore näha, kuidas igaüks tegi oma osa ära ja tahan selle mõttelaadi tuua ka JYP-i. Kasvasin seal nii inimese kui ka sportlasena. KHL on väga tugev liiga. Kui seal ühe hooaja mängida, õpib ka jäähoki mõttes uusi asju," sõnas Rooba.