Idakonverentsi teine asetus Celtics juhtis kümme minuti enne mängu lõppu 93:79 ja kaks minutit enne lõppu oli nende edu 105:99. Tänu Giannis Antetokounmpo ja Jrue Holiday tabavatele kolmepunktivisetele läks lõpp aga äärmiselt tasavägiseks.

Kohtumise saatuse otsustas Holiday kaitsemäng. Esmalt blokeeris ta Celticsi eelviimasel rünnakul Marcus Smarti viske ja suutis palli osavalt omadele jätta ning viimastel sekunditel tegi Holiday Smarti vastu vaheltlõike.

Mängu viimased kolm minutit:

Bucksi resultatiivseim oli 40 punkti ja 11 lauapalliga Antetokounmpo, Holiday arvele jäi 24 punkti, 8 lauapalli, 8 korvisöötu ja 2 blokki. Celticsi kasuks viskasid Jayson Tatum 34 ja Jaylen Brown 26 punkti. NBA tänavustest teise ringi vastasseisudest kõige kõrgetasemelisemaks peetava seeria kuues mäng toimub Milwaukees. Pole välistatud, et selleks kohtumiseks naaseb platsile Milwaukee üks põhitegijaid Khris Middleton, kes on pidanud suurema osa play-off'ist põlvevigastuse tõttu vahele jätma.

Läänekonverentsis oli Golden State Warriorsil võimalus seeria Memphis Grizzliesi vastu ära lõpetada, aga üritus jäi lootusetuks - Warriors kaotas koguni 95:134. Teist mängu järjest oma liidri Ja Morantita mänginud Memphise suurim edu oli 55 punkti.

Warriors juhib mängudega 3:2, kuues matš toimub nende koduväljakul San Franciscos.