29-aastane Rüdiger hakkab Madridis teenima ligemale 400 000 eurot nädalas ehk ta tõuseb klubi suurima palgaga mängijate sekka. Teisipäeval läbis Rüdiger Reali juures ka meditsiinilise kontrolli.

Rüdiger kuulub Chelsea ridadesse alates 2017. aastast, kuid juunikuuga saab tema kontraht klubiga läbi. Chelsea soovis keskkaitsjaga lepingut pikendada, kuid palgatingimustes ei saadud kokkuleppele (Chelsea pakkus Rüdigerile 270 000 euro suurust nädalapalka) ja nii hakkas Rüdiger endale uut tööandjat otsima.

Real on Rüdigeri lepingusse kirjutanud ka vinge väljaostuklausli, milleks 400 miljonit eurot.

Real esitleb Rüdigeri ametlikult mai viimastel päevadel või juuni alguses. Esitlus toimub pärast hooaja lõppu ehk pärast Meistrite liiga finaali

Rüdigeri jahtisid ka Manchester United, FC Barcelona, PSG ja Torino Juventus, kuid Saksamaa koondislase esimeseks eelistuseks oli Real.

Rüdiger on Chelsea ridades pidanud 199 kohtumist ning löönud 12 väravat. Eelmise koduklubi AS Roma eest sai ta kirja 72 matši ja 2 väravat. Profikarjääri alustas Rüdiger VfB Stuttgarti ridades, kelle eest mängis 80 mängu ja lõi 2 väravat. Saksamaa koondises on Rüdiger pidanud 50 mängu ja löönud 2 väravat.