Aston Villa asus kohtumist juhtima 3. minutil Douglas Luizi tabamusest. Viigini jõudis Liverpool kiiresti – 6. minutil tegi skoori Joel Matip. Külalistele kindlustas võidu Sadio Mane tabamus 65. minutil.

Vaatamata võidule olid Liverpooli kohal ka murepilved, kuna 30. minutil pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma Fabinho. Brasiillane haaras reie tagaküljest ning võeti koheselt pingile. Vigastuse täpsem ulatus on seni teadmata.

Kui Liverpoolil on üsnagi sügav koosseis ja sisuliselt igale positsioonile on hea asendaja olemas, siis kontrolliva poolkaitsja positsioonil on Fabinho selge liider ning samaväärset asendajat ei ole. Nii on sel hooajal mitmel puhul tõdetud, et ilmselt just seetõttu on Fabinho Liverpooli kõige olulisem mängumees.

Teisipäeva õhtul tuli Fabinho asemel väljakule Jordan Hernderson, kes peab tõenäoliselt brasiillase puudumisel seda rolli täitma. Kriitikute sõnul ei ole Henderson selles rollis siiski päris samast klassist ning lisaks ei ole ta ka nii distsiplineeritud mängija antud rolli jaoks.

Kui Liverpooli tiitlilootused on pigem õhkõrnad, siis lähiajal ootavad neid ees ka kaks suurt finaali. Juba sel laupäeval läheb Liverpool FA Cupi finaalis vastamisi Londoni Chelseaga. 28. mail seisab Liverpoolil ees Meistrite liiga finaal Madridi Realiga.