Väljaande Milenio teatel peetakse Guadalajara WTA 1000 turniir oktoobris, täpsemad kuupäevad pannakse paika järgmisel nädalal, vahendab Tennis.com.

Guadalajara näitas end eelmisel aastal WTA-le heast küljest, võttes WTA finaalturniiri korraldada vähem kui kahekuulise etteteatamisajaga. Algselt pidi turniir toimuma Shenzhenis, kuid koroonaviiruse piirangud ei lubanud seda Hiinas läbi viia.

Sel aastal ei mängita Hiinas ühtegi WTA turniiri Peng Shuai skandaali tõttu. Hiina tennisetäht avaldas sotsiaalmeedias postituse, milles süüdistas endist valitsusametnikku seksuaalses ahistamises. Postitus kustutati kiirelt ning Shuai oli mitu nädalat kadunud ning kui ta tenniseturniiril auhindu jagades uuesti välja ilmus, arvati, et ta pole oma sõnades ja tegudes päris vaba.

WTA aastalõputurniiri võitis Garbine Muguruza, kes alistas finaalis Anett Kontaveidi. Guadalajaras on toimunud ka üks WTA 125 ning viimased kaks aastat WTA 250 turniir. Tänavu võidutses seal ameeriklanna Sloane Stephens, võites finaalis tšehhitari Marie Bouzkovat.