Kvalifikatsioonis sõitis Vettik välja paremuselt üheksanda ringiaja. Laupäeval toimunud esimeses võistlussõidus jäi tema sõit pooleli aga juba stardi järel. Stardisirgel toimus suur kukkumine ja üks osaline oli seal meie mees. Kukkumine oli nii tõsine, et Meicol sõitu jätkata polnud võimalik. Esikoha teenis sõidus norralane Cornelius Toendel (Fantic). Teise koha sai belglane Lucas Coenen (Husqvarna) ja kolmanda koha Haakon Osterhagen (Norra, Fantic).

Ööl vastu pühapäeva oli Maggioras kõva vihmasadu ja see oli tingimused teiseks võistlussõiduks teinud väga raskeks. Vettik tegi sõidus korraliku stardi, kuid kohe ringi alguses kaotas ta palju kohti ja langes punktikohalt välja. Porisel rajal oli raske möödasõite teha, kuna välja kujunes vaid üks kuivem sõidusoon. Vettik suutis siiski oma positsiooni sõidu jooksul parandada ja tuli finišisse 13. kohal. Kindla esikoha teenis Osterhagen, teine oli tema meeskonnakaaslane Toendel ja kolmas Andrea Bonacorsi (Itaalia, Yamaha). Sõidu katkestas sarja liider Rick Elzinga (Holland, Yamaha) ja sellega kaotas ta üldkokkuvõttes ka esikoha Toendelile.

Etapi kokkuvõttes tuli Vettik 8 punktiga 18. kohale. Esikoha teenis 47 punktiga Toendel, teine oli 45 punktiga Osterhagen ja kolmas 34 punktiga David Braceras (Hispaania, KTM). Sarja kokkuvõttes langes Vettik 68 punktiga seitsmendale kohale. Liidriks tõusis 124 punktiga Toendel, teisele kohale langes 107 punktiga Elzinga ja kolmas on 92 punktiga Osterhagen.

Etapil pidi lisaks Vettikule osalema ka Jörgen-Matthias Talviku. Kahjuks sai ta mõned päevad enne etappi positiivse koroonatesti ja nii tuli Talvikul võistlustelt eemale jääda. 51 punktiga hoiab ta nüüd sarjas 11. kohta.