Itaallast saatsid nende ringide läbimise ajal pasunate helid ning fännide poolt tekitatud lained tribüünidel, publik oli jalgadel, kui Zanardi tõusis pärast ringide läbimist boksiteel vormelist püsti ning lehvitas fännidele, kelledest paljud olid näinud ka 2001. aastal toimunud kohutavat õnnestust.

„See oli suurepärane,“ lausus Zanardi. „Võidusõitmisega olen ma tegelenud kogu elu. Viimased 1,5 aastat pole ma võidusõiduauto rooli istunud, oli suurepärane tunne taas kord kogeda seda kiirust. Eriliseks muutsid tänase päeva Champ Car sõitjate ja fännide väga soe vastuvõtt. See oli võrratu!“ lisas itaallane.

Zanardi ei teinud Champ Car sarja auto roolis lõbusõitu, iga itaallase poolt läbitud ring oli eelnevast kiirem ning tema parimaks ringiajaks oli 37,487 sekundit, mis oleks taganud German 500 kvalifikatsioonis viienda koha.

Zanardi tunnistas ühtlasi, et võidusõiduautost välja tulles valdasid teda kahesed tunded. „Oli pettumus, et see (võidusõidukarjäär) on nüüd läbi, kuid mul on võistlusradadelt palju häid mälestusi.“

Pilte Alex Zanardist EuroSpeedway'l:

Alex Zanardi EuroSpeedway'l