Wurz ei lase ennast siiski tema ümber toimuvast häirida ning arvab, et tiim tegi suure sammu paremuse poole. "Kiireim ringiaeg motiveeris kindlasti tiimi, kuid meil on veel palju tööd teha, kuna auto ei ole veel päris selline nagu tahaksime. Leidsime siiski õiged sätungid ning sain 58 ringi sõita täie tallaga. Katsetasime uusi osasid, mida kasutame ka Nürburgringil sel nädalal ning loodan tegime taas väikese sammu edasi. Loodan ühtlasi, et neid samme tuleb veel ja veel ning lõpuks saavutame oma eesmärgi."

Testi sõitis Jerezis ka itaallane Giorgio Pantano, keda mitmed kärsitud ajakirjanikud on juba Wurzi istmele istutanud. Tiim väitis Pantano olevat ainult testipiloodi kandidaat, kuid Flavio Briatore liigutused on teinekord liig äkilised ning otsuseid võib tulla üleöö.

Igal nädalal tuleb avalikkuse ette uusi nimesid, kellega Briatore olla midagi rääkinud ning keda mõni suur sponsor olla soojalt soovitanud. Lisaks Saksamaal F3 sõitvale Giorgio Pantanole räägitakse Antonio Pizzoniast, kes teeb tõsiseid mehetegusid briti F3 vormelisarjas ning on hetkel üldarvestuses liidripositsioonil. Pizzonia pidi samuti eelmisel nädalal testides osalema, kuid ei saanud tulla oma praeguse tiimi testide tõttu. Uut hoogu on saanud jutud ka austraallase Mark Webberi ümber, kes kihutab F3000 sarjas ning testib Arrowsi F1-sid. Mark möönab, et on rääkinud Briatorega testipiloodi kohast Benettonis, kuid kui Wurz peaks kinga saama, siis saaks testipiloodist automaatselt põhipiloot. Webber ise arvab asjast järgmist: "Muidugi oleks tore Benettonile testijaks olla. Tegelikult tahaks ma teiste kandidaatidega nagu mees mehega rajal rinda pista, siis oleks kohe paigas, et kes on kes." Webber oleks ilmselt ka eelpoolnimetatud variantidest kõige kindlam valik, kuna mees on suuremal osal radadest F3000 roolis juba võistelnud ning kogemust seega rohkem kui teistel kandidaatidel. Arrowsi junior tiimi boss Paul Stoddart on kahel käel Webberi poolt ning loodab talle ükskõik kuhu tiimi järgmiseks aastaks koha leida. "Ta erakordne talent, kel on loomupoolset kiirust ja väga hea pea kaela otsas."

Benetton on kinnitanud, et Euroopa GP-le stardivad nii Wurz kui Fisichella ning vahetusi võib oodata alles peale Nürburgringil toimuvat võistlust.