Lapsi, sünniaastaga 2003 ja hiljem tegi üritusel kaasa üle 400. Üksteiselt võeti mõõtu korvpallis ja teate- ning individuaalvõistlustel.

Festivalil toimus eraldi arvestus Makro- (sünd. 2003) ja Mikro-klassis (sünd. 2004) ning nii poistele kui ka tüdrukutele. Festivali võitjateks korvpallis krooniti poiste Makro-klassis Salva/Rock I (tr Olari Narits) ja tüdrukute samas vanuses BC Kalev (tr Maia Dorbek). Mikro-klassis võidutses poiste arvestuses BC Tarvas/Rakvere SK I (tr Märt Raam) ja tüdrukutest kohalik Pärnu SK I (tr Riinu Veber).

Makro poisid:
1. Salva/Rock I (tr Olari Narits)
2. TTÜ KK I (tr Arkko Pakkas)
3. BC Tarvas/Rakvere SK II (tr Ave Saksen)

Makro tüdrukud:
1. BC Kalev (tr Maia Dorbek)
2. Parksepa SK/Võru I (tr Udo Saidla)
3. Puiga APS (tr Meelis Reinberg)

Mikro poisid:
1. BC Tarvas/Rakvere SK I (tr Märt Raam)
2. SK RIM I (tr Reimo Luht)
3. Keila KK I (tr Tarmo Hein)

Mikro tüdrukud:
1. Pärnu SK I (tr Riinu Veber)
2. Keila Korvpallikool (tr Kaisa Aatonen)
3. Tallinna Kalev I (tr Janika Veinpere-Pillisner)

Teatevõistlustel võidutsesid Makro-klassis BC Tarvas/Rakvere SK II poistel ja Pärnu SK I tüdrukutel. Seevastu Mikro-klassis olid rajal kiireimad Rapla KK I (poisid) ja Tallinna Kalev I (tüdrukud).

Makro-klassi viskevõistluse võitjateks krooniti poiste arvestuses Ralf Sats (BC Tarvas/Rakvere SK II) ja Johanna Murulaid (BC STAR I) ning Mikro-klassis vastavalt Kaspar Kuusmaa (TTÜ KK I) ja Viktoria Timotšuk (KK Tallinna Kalev I). Lisaks toimus laupäeval Makro-klassile ka põrgatamise võistlus ja seal saavutas poistel esikoha Carl-Maiko Meiner (BC Tarvas/Rakvere SK III) ja tüdrukutel Vladlena Grubi (Tallinna Kalev I).

Festivali aitasid korraldada G4S, Nike, Sportland, Sony, Värska, Kex, Viking Line, Delfi, Utilitas, Pärnu Spordihall, Korvpalliklubi Pärnu jt.