Kolm minutit enne kohtumise lõppu oli Tarvas 69:72 kaotusseisus. Minut hiljem tabas Gustas Giedrius raske kahepunktiviske ning vähendas vahe ühele. Kui mängida jäi veidi üle minuti, tegi Rait Keerles vastasele vea. Rakverelaste õnneks tabas mees ühe viske kahest.

Pärast Saage otsustavat kaugviset ei suutnud Jekabpils time-out'i järel palli lahti mängida ning Rakvere sai palli tagasi. Saage proovis veel peale, kuid eksis ja viimase üheksa sekundi jooksul vastased enam viskele ei saanud.

Kohtumine algas tasavägiselt, poolajale mindi Tarva punktilises eduseisus, kuid kolmandal veerandil jäi kodumeeskond ka kümnepunktilisse kaotusseisu.

Täpsem statistika siis, kui BBL suudab selle kodulehe üles panna.
Tarvas - Jekabpils

Pärnu - Šiauliai

Pärnu Balti liiga hooaeg lõppes kindla 56:87 kaotusega Šiauliaile.

Pärast tasavägiseid algusminuteid kaotas Pärnu avaveerandi 15:21 ning ei suutnud teisel veerandajal viie minuti jooksul punkte juurde tuua. Samal ajal tegid vastased lausa 16-0 vahespurdi ning enam tagasi ei vaadatud.

Poolajal näitasid numbrid Šiauliai kasuks 45:23. Teisel poolajal vahe järk-järgult kasvas, kuid Pärnu suutis juba paremini sammu pidada.

Janis Vahter tõi pärnakate parimana 16 punkti ja 8 lauapalli. Rannar Raap lisas 13 punkti, 4 lauapalli ja 4 söötu. Eigirdas Zukauskas oli vastaste parim 16 punktiga.

Eriti kehvalt said hakkama Toomas Raadik, Heiko Rannula ja Nemanja Miljkovic, kes tabasid vastavalt 9/1, 5/1 ja 3/1.