Esimene litter lendas korraldajamaa koondise võrku 8.32 pärast avavilet, kui tšehhide arvulise ülekaalu realiseeris David Pastrnak. Teise kolmandiku avaminutil viis ühe mehega enamuses prantslased sihile Stephane da Costa.

Viiki selles mängus rohkem ei nähtud. Tšehhi läks viimasel perioodil 4:1 ette ning sellega oli mäng sisuliselt tehtud. Prantslased vähendasid seisu 2:4-le, kui mängida jäi veel veidi alla kümne minuti. 5:2 värav sündis minut enne lõpusignaali.

Kaks värava kirjutati tšehhidel Michal Repiku arvele. Käe sai valgeks ka Tomas Zohorna, prantlastel skooris veel Antoine Roussel.

Teises mängus jagus põnevust teise kolmandiku keskpaigani, kui slovakid vähendasid 31. minutil kaotusseisu 1:2-ni. Pinge püsis aga vaid viis minutit. Teisele pausile mindi juba ameeriklaste 4:1 juhtimisel. USA väravad viskasid Clayton Keller, Johnny Gaudreau (2), Christian Dvorak, Jacob Trouba ja Anders Lee. Slovakkia ainsa tabamuse tegi Martin Gernat.

USA jätkab viie võidu ja ühe kaotusega A-alagrupi liidrina (15 p), Slovakkia on ühe lisaajavõidu ja viie kaotusega (4 p) seitsmes ehk eelviimane.

B-alagrupis on Kanada ja Tšehhi võrdselt 13 punkti peal. Prantsumaa jätkab seitsme punktiga kuuendal kohal.

Täna mängivad veel A-grupis Taani ja Rootsi (6. ja 5. koht) ning B-grupis Šveits ja Soome (3. ja 4. koht). Mängud algavad kell 21.15.