Rock kaotas avaveerandi 18:24, ent pääses suurepärase teise veerandiga (23:11) poolajavileks juhtima 41:35. Kolmandal neljandikul suutsid tartlased edu hoida ning otsustavat veerandit alustati kuuepunktilisest juhtrollist 58:52.

Pingeline ja tasavägine mäng kestis lõpuni, kuid tartlased enam edu käest ei andnud ja kirjustasid tabelisse esimese võidu numbritega 76:71. Tartlaste resultatiivseim oli Karolis Petrukonis 18 punkti ja 6 lauapalliga, Brian Harper ja Evaldas Žabas lisasid 13 punkti.

Rockil on nüüd tabelis 1 võit ja 4 kaotust, kuid viimase vooru vähemalt 19-punktine võit kodus Krasnojarski Jenissei (2-3) üle viiks tartlased ikkagi play-offi, kui täiseduga jätkav Elan Chalon (5-0) võidab samal ajal võõrsil Cantut (2-3). Teises tänases mängus jättis Elan Chalon Rocki edasipääsuvõimalusel ellu, kui alistas kodus Jenissei 98:88.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli tegemist tema karjääri ja meeskonna ajaloo ühe suurima võiduga.

"Täna mängisime tõeliselt suure südamega seda mängu. Ma arvan, et see oli klubi ajaloo üks suuremaid võite ja minul treenerina kindlasti kõige suurem. Seni rünnakul hästi mänginud Cantu hoida kodus 71 punkti peal on midagi, mis tähendab emotsionaalselt väga palju, ja tõeline respekt kõikide mängijate ees – see oli suur asi, mis me täna tegime!" võttis Kullamäe mängu kokku.