Ruhnu vallavanema Aare Sünteri ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi poolt staadionile toodud karika viis koju Läti, kes teenis teise poolaja väravatest 3:0 võidu. Karika üleandmisel osales ka Läti suursaadik Eestis Kārlis Eihenbaums.

Publiku tõmbas nii enne mängu, vaheajal kui ka pärast mängu käima legendaarne ansambel Propeller eesotsas Peeter Volkonskiga ning Jalgpallihaigla fänniorkester. Vaheajal said 10 õnnelikku lüüa penalteid väravavahiks kehastunud Aivar Pohlakule, seejuures teenis iga lööja auhinnaks autogrammiga palli ning need, kel õnnestus Pohlak üle mängida, ka pääsme sama päeva õhtul Vallikäärus toimunud Brainstormi ning Ewert and The Two Dragons kontserdile.

"Kuigi seekord Eesti kaotas, läks üritus tegelikult väga hästi. Rahvast oli täismaja, kaasaelamine võimas. Spetsiaalselt selleks matšiks valmistatud Ruhnu karikas tuli sealsetel seppadel suurepäraselt välja. Aastaks ajaks rändas see Lätti, järgmisel aastal tuleb see tagasi Eestisse tuua," rääkis Pärnus toimunud festivali Watergate peakorraldaja Priit Valkna.

"Taastame Eesti ja Läti vahelisi jalgpallitraditsioone ja laupäevane mäng oli üks samm sel teel. Teatavasti on järgmisel laupäeval kavas Eesti - Läti suurmaavõistlus ja 14. augustil on A. Le Coq Arenal vastamisi Eesti ja Läti meeste koondised. Mõistagi kohtuvad Eesti ja Läti noored sel suvel mitmel korral ka Balti turniiridel," lausus Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.

Eesti eest tegid All Stars mängus kaasa jalgpallurid ja muusikud, kelle sekka kuulusid Indrek Zelinski, Andrei Stepanov, Erko Saviauk, Toomas Tohver, Tarmo Rüütli, Alari Lell, Andrus Mitt, Marko Arge, Sergei Bragin, Dmitri Skiperski, Priit Murumets, Aleksandr Altosar, Vladimir Tšelnokov, Lars Hopp, Indrek "Summer" Raadik, Tarmo "Kojamees" Kruusimäe, Joel Berg, Raul Ukareda, Cram, Martti Mutli, Indrek Ditmann, Juss Haasma, Marko Lepik, Ivo Musting, Bonne ja Ragnar Selberg.

Läti särgi tõmbasid selga Vitalijs Astafjevs, Andrejs Piedels, Romans Bezzubovs, Aleksandr Jelisejevs, Andrejs Butriks, Vladimir Zavoronkovs, Mihails Miholaps, Olegs Blagonadeždins, Vladimirs Šteinbergs, Eduards Borisevics, Sergejs Golubevs ja Viktors Mazurs.