Tarva peatreener ise täna TV6 otse-eetris kommentaare andma ei ilmunud.

"Meie ennast meediast häirida ei lase. See oli meie jaoks mäng nagu iga teinegi. Teema on ammu lukus. Üks avaliku elu tegelane (Putko jättis nime nimetamata) võiks ka tegeleda sellega, et pirukad saaksid õigel ajal ahju ja õigel ajal välja," lausus Putko.

Vaata intervjuud videost!

Mäletatavasti puhkes Eesti meedias mõni aeg tagasi skandaal U-20 koondise treeneri Sõbra üle, kes oli oma mängijaid suvise finaalturniiri ajal sõimanud "Rapla pededeks". Korvpalliliidu juhatus karistas Sõpra avaliku noomitusega. Üks teravamaid Sõbra kritiseerijaid on olnud juhatuse liige Enden, kes veel tänagi Õhtulehes ilmunud intervjuus teatas, et Sõber ei tohiks tema arvates koondise treener olla.

Kuigi asjaosalised väidavad, et asi on ammu unustatud ja korvpalliplatsile vanu tülisid ei tooda, siis Rapla peatreener Indrek Ruut ja Sõber igatahes mängu järel kätt ei surunud.

"Ma peaks vist midagi vägevat ütlema, et siis jälle kõvasti klikke saada, aga ma ei tahaks seda teemat praegu mängu tuua," ütles Ruut. "Ükskõik, mis ma välja ütleksin, hakkaks see täna õhtust alates oma elu elama. Ei oleks tark praegu sel teemal kommentaare jagada. Las aeg annab arutust, kellel siin õigus oli või kellel mitte."