KK Pärnu pani oma paremuse maksma teisel poolajal, võites mängu lõpuks 13 punktiga 68:55. See oli ühtlasi Pärnule esimeseks võiduks Balti liigas.

Kohtumise parim oli 24 punkti ja 14 lauapalliga Rain Raadik. Augustas Peciukevicius lisas 14 ning Rannar Raap 10 silma. Vastaste resultatiivsemad olid Arunas Vasiliauskas 15 ning Vidmantas Sragauskis 19 punktiga.

Kohtumise esimene pool oli väga tasavägine. Pärnu poolelt läks hoogu Rain Raadik, kes sütitas oma mänguga ka oma meeskonnakaaslasi ning kuigi esimesel veerandajal oli kergelt aktiivsemaks pooleks Pärnu, juhtis pisikesele pausile minnes siiski Baltai 15:13, teatab basket.ee.

Teisel veerandil jätkus punkt-punkti mäng. Rohkelt pandi rõhku kaitsetööle ning korvid olid visad tulema. Veerandaeg lõppes jällegi Leedu klubi 2-punktilise eduga, seisuks 27:25.

Pärast riietusruumist tagasitulekut läks KK Pärnu aina paremasse hoogu. Rünnakul leiti aina ilusamaid lahendusi, mis tõid edu. Leedukad seevastu ei saanud nende kaitsemängu lahti arutatud ning otsustavale kümnele minutile mindi vastu juba pärnakate 51:45 juhtimisel. Mängu lõpliku saatuse pani suvepealinnameeskond paika neljandal veerandil, mida alustati 15:2 spurdiga. Baltai enam sellest ei toibunudki ning KK Pärnu võttis kindla 68:55 võidu.