Rock võitis esimese veerandaja 17:14, kuid lasi teisel veerandajal visata Prienail 10 silma rohkem ja läks vaheajale 31:38 kaotusseisus. Avapoolaja lõpus vajus põlvest kinni hoides valugrimassides väljakule pikali Janar Talts, kes omal jalal pingile lonkas. Talts siiski naases teisel poolajal platsile. Küll ei naasnud teisel poolajal Marek Doronin, kes teisel veerandajal seljale kukkus.

Kolmanda veerandajaga kasvatas Prienai edu 13 punktile, kaheksa minutit enne lõppu juba 18 punktile. Veel kolm ja pool minutit enne lõppu oli Rock taga 58:69, ent tegi siis 13:0 spurdi ja pääses 20 sekundit enne lõppu 71:69 juhtima. Gintaras Kadziulise korv 3,4 sekundit enne lõppu viis kohtumise siiski lisaajale.

Lisaajal tõi Rockile võidu Janar Taltsi pealtpanek Augustas Peciukeviciuse söödust kolm sekundit enne lõppu.

Talts ja Tanel Kurbas tõid Rockile 16 punkti, Peciukevicius 15 punkti, 7 lauapalli ja 6 korvisöötu.

Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul oli see väärt võit kõikidele. "Alguses meil kokkulepitud asjad ei toimunud ja oli palju segadust kate-kattest mängust. Ka teisel olime hädas, aga maa-ala kaitse päästis meid täna – see muutis nende rütmi ja saime sellega mängu tagasi. Olukorda tegi raskemaks ka Mareku kukkumine ja õnneks pääses Janar ehmatusega," ütles Kullamäe. "Kokkuvõttes aga müts maha kõikide platsil käinud mängijate ees ja see, et raskest seisust välja tulime, näitab meeskonna sisu."

Kolmapäeval klubi ajaloo esimese eurosarjavõidu saanud Tarvas kaotas Soome klubi Tampere Pyrintö vastu koduhallis esimese veerandaja 10:32 ja jäi poolajaks taha koguni 33:65.

Suurelt kaotas ka Pärnu, jäädes kodusaalis 51:81 alla Ventspilsile. Pärnu kaotas avaveerandi Ventspilsile 16:30, poolaja 27:49.

Laupäeval saab TV6 kanalil ning Delfi TV-s jälgida Valga/Maks&Moorits ja Prienai TonyBeti mõõduvõttu.