Rapla võitis avaveerandi 20:13, juhtis poolajaks 44:35 ning läks viimasele veerandile 58:55 eduseisus.

Rapla sai kodupubliku ees mängu käima avaveerandi keskel, mängides 2:3 kaotusseisu tervelt 20:5 eduseisuks. Kuigi Tarvas vastas omakorda vahespurdiga, oli teise veerandi keskpaigas püsis vahe endiselt kahekohaline.

Tarvas sai mängu käima teise poolaja alguses ning suutis 14-0 vahespurdiga 45:44 juhtimagi minna, kuid Rapla näitas enesekindlust ning suutis mõnepunktilise edu kohtumise lõpuni säilitada.

Suurepärase mängu tegid Sven Kaldre ja Martin Paasoja. Kaldre tabas kuus kaugviset 12st ning tõi 20 punkti ja 7 lauapalli. Paasoja lisas 19 silma. Rait-Riivo Laane ja Martin Dorbek toetasid 13 punktiga.

Tarva parim oli 23 punkti ja 12 lauapalliga Rait Keerles.

Rapla jätkab alagrupis kahe võidu ja seitsme kaotusega. Tarval on kirjas kolm võitu ja kuus kaotust.

Mängu eel:
Balti liigas on samade meeskondade vahel üks tuline kohtumine sel hooajal juba peetud. Tarvas jäi 2. novembril koduväljakul peale 73:69. Rapla juhtis veel 3. veerandajal toonast kohtumist korduvalt 13 punktiga ning normaalaja viimast minutit alustati viigiseisult 67:67.

Raplal on seni kaheksast mängust kirjas vaid üks võit. Kui täna Tarvale kaotatakse, siis tundub A-alagrupis punase laterna kohalt pääs juba üsna teoreetilist laadi. Tarvas tõuseks võidu korral alagrupis 5. kohale, Tallinna Kalevi ette.

Nii TYCO Rapla kui Rakvere Tarvas olid viimati mänguhoos reedel ja seda Alexela meistriliigas. Tarvas kaotas kodus suurelt Tartu Ülikool/Rockile 76:96, Rapla oli võõrsil parem Valga Maks&Mooritsast 68:63.

Vaata mängu täispikkuses: