Serbia alustas mängu tegelikult suurepäraselt ning pärast 8:0 spurti mindi kohtumist juba 15:8 juhtima. Ameeriklased ei jäänud aga vastust võlgu ning mõne minuti pärast oli kaheksapunktilisest kaotusseisust saanud soliidne 22:15 eduseis.

Sellest serblased enam ei toibunudki ning avapoolajal müstilist viskekindlust näidanud ameeriklased (kaugvisked 16-st 11) said teise veerandi lõpuminutitel kätte juba 30-punktilise eduseisu. Poolaeg lõpetati siiski veidi väiksemas, 67:41 eduseisus.

Kolmandal veerandil jätkas Mike Krzyzewski juhendatav USA meeskond viskekontserti ning viimasele neljandikule läksid ameeriklased juba 38-punktilises eduseisus.

Teine poolaeg kujunes täielikult jookse-viska mänguks ning kuigi USA võttis kindla võidu, ei teinud sugugi kehva esituse tegelikult ka Serbia, kes võitis näiteks viimase veerandi 25:24 ja kogus lõpuks 92 silma.

Võitjate parim oli finaalis Kyrie Irving 26 punktiga (kolmesed 6-st 6), James Harden lisas 23, Klay Thompson ja Kenneth Faried 16 punkti. Serblaste resultatiivsematena viskasid Nemanja Bjelica ning Nikola Kalinic 18 silma.

Turniiri parimaks mängijaks valiti tänu finaalmängule Irving.