"Soomlased ei teinud midagi erilist. Ainult kaitses mängisid hästi - see on kõik, mida nad oskavad!" põrutas Sergatšev, vahendab Gazeta.ru.

"Kohtunikud arvasid, et võivad täna vaid meie vastu vilistada. Aga see pole vabandus. Kas me hävisime MMil? Küsige treenerite käest," lisas hokimees ja lahkus ajakirjanike juurest.

Venemaa jäähokikoondise peatreener Ilja Vorobjov oli nördinud, et meeskond rünnakul hätta jäi. "Mäng läks ühe värava peale ja kahjuks meie seda visata ei suutnud," sõnas Vorobjov.

"Ma oleks tahtnud näha märksa rohkem pealeviskeid. Me pidime selle värava ära viskama! Soomlased mängisid oma süsteemi väga hästi välja. Nad võitlesid, hammustasid meid ja tahtsid väga võita," lisas treener.

Vegas Golden Knightsi ründaja Nikita Gusev leidis, et "soomlaste mängus oli vähe hokit", kuid nad võitlesid hästi ja võitsid. "Ei saa midagi öelda, tuleb neid tunnustada," sõnas Gusev.

Venemaa jäähokiliidu president, legendaarne eksväravavaht Vladislav Tretjak tunnistas ajakirjanikele, et nad kartsidki väga rasket mängu. "Soome on traditsiooniliselt olnud meie jaoks ebamugav vastane, sest nad ei mängi jäähokit, vaid takistavad jäähoki mängimist," sõnas Tretjak Sport24-le. „Meil on lihtsam mängida avatud jäähokit ameeriklaste ja kanadalaste vastu."

Suurfavoriidiks peetud Venemaa kohtub tänases pronksimängus Tšehhiga (algusega 16.45). Kuldmedali saatuse otsustavad Kanada ja Soome (kell 21.15).