Pahholkov väljendas pahameelt fakti üle, et Capello saab ligi 17 miljonit eurot (800 miljonit rubla - toim) põrumise eest MM-turniiril Brasiilias. "Las Capello tagastab selle raha või vähemalt pool sellest," nõudis Pahholkov Riigiduumas.

Capello oli MM-turniiri kõige heldelisemalt tasustatud peatreener. Venemaa fännide ja meedia hinnangul ei tasunud Capello hind ennast ära, sest terve turniiri vältel oli Venemaa kimpus H-alagrupi vastastega (Belgia, Lõuna-Korea, Alžeeria), vahendab The Moscow Times.

"Vaadake meie koondist, see on täis lühikesi inimesi, nagu Lõuna-Koreas kombeks. Millal muutus meie meeskond kääbusteks?", küsis Pahholkov.

Spordiminister Vitali Mutko on vastupidiselt Pahholkovile itaallast kaitsnud. "Capello aitas meil jõuda ainuüksi MM-finaalturniirile. Ei ole garanteeritud, et keegi teine võinuks meid sinna viia," ütles Mutko. "Võin kinnitada, et Capello pole Venemaal ainult raha pärast. Ta tahab aidata Venemaa jalgpallikultuuril areneda. Capello töötab usinalt selle nimel," lisas Mutko.

68-aastane Itaalia treeneril on siduv leping Venemaa jalgpalliliiduga, mis kestab 2018. aasta MM-turniiri lõpuni. Just siis toimub MM lõpuks ka Venemaal, kuhu võõrustajad pääsevad automaatselt. Vene telekanali Došd andmetel teenib Capello umbes 9 miljonit eurot aastas (boonused-preemiad välja arvatud).