"Profipoksis pole midagi enne kindel, kui mees ringi astub. Saime seda tunda Robert Heleniusele vastast valides ning nüüd jälle, kui argentiinlane Claudio Ariel Abalos hoolimata alla kirjutatud kontrahtile viimasel hetkel alt ära hüppas. Õnneks astub Akavovile vastu sama mees, keda ringis algselt näha lootsime," selgitas ürituse korraldaja Tõnis Grinkin.

Mothmora näol on tegemist põlise profipoksijaga, kel karjääri jooksul kirjas tervelt 50 matši. Tegemist on WBF-sarja International tiitli omanikuga, mis annab talle õiguse maailmameistritiitli eest võidelda.

Karjääri kestel mitmeid võite ja kaotusi saanud prantslane on viimasel ajal peamiselt võidusoonel olnud. Viimasest 14 matšist on ta võitnud 12, seejuures on mõlemad kaotused tulnud Prantsusmaa valitseva meistri Karim Achour'i käe läbi.

Pro Boxing Night'i näol on tegemist profipoksiüritusega, kus jagatakse Eesti ajaloos esmakordselt välja MM-tiitel. Tiitlivöö jõuab Eestisse järgmise nädala keskel.

Järgmisel laupäeval toimuval üritusel astub võitlusspordi fännide ette Eesti profipoksi paremik, eesotsas Pavel Semjonovi, Edin-Erik Kibuse ja Ott Remmeriga.

Piletid müügil Piletilevis.