Statuudi kohaselt antakse taas välja kaks auhinda: suur mõõk omistatakse spordiga seotud inimesele elutöö eest ausa mängu aadete levitamisel ning väikese mõõga pälvib sportlane, kes paistis ausa mängu põhimõtete järgimisel silma 2003. aastal.

Eelmisel aastal nimetati suure mõõga laureaadiks Ilmar Kullam ja väikese mõõga laureaadiks Margus Metstak. Varasematel aastatel on ausa mängu auhinna pälvinud Paavo Kivine, Atko-Meeme Viru ja Mart Poom.

“Ka tänavu on tulnud mitu huvitavat ettepanekut, kuid oleme kindlad, et paljud väärt kandidaadid on veel esitamata jäänud,“ märkis Eesti Spordiseltsi Kalev peasekretär Reio Ojavere. “Seetõttu kutsume kõiki spordihuvilisi aktiivselt oma arvamust avaldama, et žürii saaks valiku teha parimate kandidaatide seast.“

Oma arvamus kandidaatide kohta tuleb saata aadressil Pärnu mnt 41, 10119, Tallinn, Eesti Spordiselts Kalev, Ausa Mängu auhinna žürii või e-aadressil info@eestikalev.ee hiljemalt 15. detsembril. Samuti on oma ettepanekuid võimalik teha internetis, Eesti Spordiseltsi Kalev koduleheküljel (www.eestikalev.ee).