Poolaja 55:38 võitnud ja poolteist minutit enne vaheaega isegi 53:31 juhtinud Rock suutis kolmandal veerandajal vaid 7 punkti visata ning läks viimasele perioodile 62:56 eduseisus.

Kui mängida jäi napilt alla minuti, juhtis Rock viiega. Seejäre tegi Valmo Kriisa ebavajalikul hetkel söötu andes pallikaotuse, vastased tabasid kolmepunktiviske ning seis oli kahanenud kahele. Justin Ingram keskpositsioonilt enam ei tabanud ning vastaste viimasel sekundil visatud kolmepunktivise kindlustas Rockile kaotuse.

Rock alustas kohtumist imeliselt. Hoogu sattus Joosep Toome, kes tabas avaveerandil kõik visked, visates 10 punkti. Poolajaks oli Toome punktiskoor 16, Justin Ingram oli visanud sisse kõik 4 kaugviset ja toonud 14 punkti. Rock oli kaugelt tabanud lausa 11st 8.

Mängu lõpuks jäi Toome arvele 22 punkti, Ingram lisas 16. Vastaste parim oli 19-aastane Janis Berzins 16 punktiga.

Viimase mängu pidanud Rockil on vahegrupi liidrina 4 võitu ja 2 kaotust, järgnevad Šiauliai ja Valmiera 3 võidu ja 2 kaotusega. Mõlemal on veel korra võõrsil kohtuda seni võiduta Vilniuse Šakalaiga - Šiauliai teeb seda kolmapäeval, Valmiera reedel.

Rock võib siiski alagrupi esikohas üsna kindel olla. Ainus stsenaarium, mille puhul Rock alagrupis esimeselt kohalt teiseks langeks, näeb ette, et Šiauliai võidab Šakalaid vähemalt 63 punktiga ja Valmiera kaotab Šakalaile. Sel juhul lõpetaks nii Rock kui ka Šiauliai 4 võidu ja 2 kaotusega, omavaheliste mängude korvide vahe võrdne (mõlemad võitsid koduplatsil 16 punktiga) ja Leedu klubi üldine korvide vahe muutuks Rockist paremaks (hetkel Rockil +75, Šiauliail +13).

Juhul, kui nii Šiauliai kui ka Valmiera viimase mängu võidavad, lõpetaksid kõik kolm 4 võidu ja 2 kaotusega. Kuna omavaheliste mängude korvide vahe on Rockil +6, Valmieral tänu viimase sekundi võidukorvile -2 ja Šiauliail -4, pääseksid sel juhul veerandfinaali esimesena Rock ja teisena Valmiera.

Kui esikohta jääksid jagama vaid Rock ja Valmiera, oleks Rock esimene, kuna võitis Läti klubi kodus 7 ja kaotas äsja võõrsil 1 punktiga.