Bolt lubas alistada oma suurima rivaali 100 ja 200 meetris, ameeriklase Justin Gatlini ning 200 meetris purustada oma maailmarekordi 19,19.

"See on koht, kus tehakse ajalugu," ütles kuuekordne olümpiavõitja ja mõlema ala maailmarekordiomaik enne täna algavat Londoni Teemantliiga etappi.

"Mu jalad on korras, mul ei ole enam mingeid probleeme. Tean, et olen heas vormis. Olen rahul, et mul ei olnud sel hooajal ühtegi suurt tagasilööki. Oli üles-alla hetki, aga ma sain alati treenida."

Bolt jäi eemale juunis toimunud Jamaica koondise katsevõistlustelt, kuid pääseb siiski Riosse oma riiki esindama, kuigi 200 meetri jooksu pole ta veel ametlikult kvalifitseerunud. Londonis läheb ta püüdma olümpianormi 20,50, mis peaks talle olema igati jõukohane.

"200 meetrit on mu lemmikdistants ja ma tean, et olen heas vormis. Lähen jooksma eriti kiiret aega," hoiatas 29-aastane Bolt, kes eelmise aasta augustis jooksis MM-il 200 meetrit ajaga 19,55.

"Arvan, et kogu see võistlus, energia ja võit, mida konkurendid panevad 100 meetri võitmisse, aitavad mind 200 meetris, mis on tegelikult mu eesmärk - tahan seal purustada maailmarekordi."