"Ma ei tea, palju sa mu iseloomu tunned, aga ma pole kunagi tahtnud lihtsalt osaleda. Kui minna, siis juba teha ja võimalikult hästi teha. Võin sitt mees olla, aga peaasi, et poisid mängivad," võtab koondise peatreener Heino Lill paari lausega kokku edu valemi. Ta lisab, et seni on toonud tulemust läbimõeldud strateegia, igale mängule pole mindud hambad ristis.

"See on pikk turniir ja kõik asjad tuleb peensusteni läbi mõelda. Ega polnud hea Venemaalt ülisuur kaotus saada. Parem võinuks vahe olla 20 punkti, kuid asjal polnud mõtet. Turniirisüsteemi puhul on tark keskenduda kõige olulisematele mängudele. Oleksime end Venemaa vastu ära lõhkunud ja Ukraina võinuks meid veel otsa karistada. Arvan, et kasutasime õiget strateergiat," märkis Lill. Eesti jäi Venemaale alla teatavasti 63 punktiga, ent võidetud on Saksamaad ja Ukrainat. Homme seisab ees mäng autsaideri Omaaniga ning seejärel lahing alagrupi teisele kohale Lõuna-Koreaga.

"Korea on kuradi huvitav võistkond. Nad on kiired, viskavad kolmest eriti hästi ja lähevad läbi eriti hästi. Neil kasv väike, ega nad muudmoodi saagi. Õnneks mängugraafik soosib meid ja saame korealaste vastu hästi valmistuda. Aega jääb piisavalt, kuna eelmisel päeval mängime Omaaniga juba kell 10 hommikul. Tuleb mõelda, mis kaitsesüsteemi nendega mängida. Võib olla on parim variant maa-ala," andis Lill aimu võimalikest mängujoonise muudatustest.