"See juhtus Saksamaal (sõprusmäng peeti Ingolstadtis - toim), kuid on võimatu põhjuseid välja selgitada. Nad sõid kõik erinevat toitu," rääkis Blohhin Ukraina televisioonile. "See võis olla sabotaaž, ma ei tea seda. See ei saanud olla juhuslik."

Ukraina meeskonna pressiesindaja Oleksander Gliviski ütles kolmapäeval Reutersile, et haigestunud mängijad on paranemas ning peaksid esmaspäevaseks mänguks Rootsiga terved olema.

Ukrainlaste arst Leonid Mironovi sõnul ilmnesid esimesed sümptomid esmaspäeva pärastlõunal, mil meeskonna massöör ennast halvasti tundma hakkas, vahendab Sport Express.

"Ta suutis vaevu oma töö meeskonnaga lõpule viia. Teisipäeval kell 4 hommikul tuli Denis Garmaš minu juurde sama probleemiga. Veidi hiljem juba ka Taras Mihhalik, Andrei Voronin, Artjom Milevski, Andrei Ševtšenko ja Anatoli Timoštšuk.

Hoolimata haigestumisest kuulus poolkaitsja Garmaš Türgi mängus algkoosseisu.

"Tema olukord oli kõige hullem. Ta oksendas ägedalt ning me pidime kõiki mürgistusvastaseid võimalusi kasutades ta sisikonda puhastama. Ta tahtis väga mängida ning ütles enne mängu, et tunneb ennast hästi," lisas arst.