Madin puhkes New Yorgis pressikonverentsil, kus taheti välja kuulutada Lewise-Tysoni 6. aprilli tiitlimatš Las Vegases. Nüüd võib juhtuda, et Tyson ei saagi luba Briti poksijaga võistelda.

Tyson ja Lewis pidid matši väljakuulutamise ajal seisma vastastikku seatud poodiumidel, kuid niipea, kui Lewis nähtavale ilmus, ronis Tyson poodiumilt maha ja suundus tema poole. Lewise ihukaitsja üritas teda peatada ja sai kohe Tysoni rusikat maitsta. Lewis virutas omakorda ameeriklasele, seejärel lõid juba sekka nii mõlema poksija ihukaitsjad kui poolehoidjad. Madinas olevat Tyson oma tulevast vastast jalast hammustanud.

“Mike hammustas teda tõesti jalast,” kinnitas Lewise ärimänedžer Adrian Ogun.

“Plaanis oli nii, et nad seisavad kumbki oma poodiumil ja põrnitsevad teineteist. Tyson aga sammus edasi ja ma arvasin, et ta tahab lähemalt jõllitada. Ja siis see juhtus,” seletas kuulutaja Jimmy Lennon.

Lewisest eemale tõrjutud Tyson trügis lava keskele ja pistis ropult publikut ning ajakirjanikke sõimama.

“Lits, argpüks, homo!” kisendas ta ühele reporterile ning tegi sündsusetuid žeste.

Nüüd võib juhtuda, et Nevada osariigi spordikomisjon ei anna oma järgmise nädala istungil Tysonile üldse võistlusluba.

Nii Tyson kui Lewis saaksid matši eest umbes 20 miljonit dollarit.

Tysoni kuulsaimaid hambajälgi kannab poksija Evander Holyfield, kellel ta 1997. aastal tiitlimatši ajal tüki kõrva küljest hammustas. Selle eest võttis Nevada komisjon Tysonilt aastaks võistluslitsentsi ja ta pole sestsaadik Las Vegases poksinud, kuigi elab seal.