Rahvusvaheline meediagrupp Modern Times Group MTG AB annab teada, et kompanii on omandanud eksklusiivse teleülekannete õiguse raskekaallasest poksija Mike Tysoni poksimatshi näitamiseks otse-eetris.

Mike Tysoni esimene Skandinaavias toimuv matsh leiab aset 8. septembril Kopenhaageni Parkenis, mil poksilegendi vastaseks on Taani parim poksija Brian Nielsen.

Otseülekanne läheb üheaegselt eetrisse nii Balti riikides (Eesti, Läti ja Leedu TV3), kui ka Ungaris (Viasat3) ja Venemaal (Darial TV).

“Mike Tysoni ja Brian Nielseni heitlus tõotab olla selle sügise oodatumaid telesündmusi Põhjamaades, kogu maailmas ennustatakse sellele enam kui 100 miljonit vaatajat. Meil on heameel anda omalt poolt pooleteisele miljonile Eesti vaatajale võimalus sellele matshile kaasa elada,” ütles TV3 Eesti programmidirektor Jüri Pihel.

Brian Nielsen on üks Taani populaarsemaid atleete kõigis kategooriates. Ta on osa võtnud kokku 62 poksimatshist ning kaotanud vaid ühe. Poksimatshi Tysoniga on Taani spordifännid oodanud juba kümme aastat.

Ametlikult on matshi alguseks planeeritud 22:30. Samal õhtul on ka paljud teised Skandinaaivia poksijad poksiringis, millest peaks kujunema suurejooneline galaõhtu. Ennustatakse, et sellest spordiõhtust saab osa ligi sada miljonit vaatajat üle kogu maailma.