Mängu käik:

85:70 - Kohtumine lõppenud. Rock teenis kindla võidu. Väljakule said kõik 11 meest, ainsana jäi punktiarve avamata Tanel Kurbasel. Võitjate resultatiivseim oli 14 punktiga Rain Veideman.

79:56 - Vähem kui neli minutit kohtumise lõpuni. Pole kahtlust Rock saab tabelisse 8 võidu.

70:50 - Pea kolm ja pool minutit viimasest veerandajast kulunud. Rockil on vaja vaid võit vormistada. Viie veaga kukkus pingile Vallo Allingu. Ainsana pole tartlastest veel väljakule saanud Rain Raadik.

IV VEERANDAEG

68:43 - Veerandaeg lõppes. Tundub, et Rock on saamas seljavõitu. Aastale ilus algus.

59:40 - Veerandajast kulunud 7.20. Veideman pakkus vahepeal kolmese ja veaga pealtpaneku ning kerkis 12 punktiga Rocki resultatiivseimaks.

48:32 - Teisest poolajast kulunud pea 3 minutit. Eziukwul esimesena 10 punkti koos.

III VEERANDAEG

46:30 - Rock võitis poolaja 16 punktiga. Skooritegemine on jaotunud meeste vahel väga ühtlaselt - 8 Eziukwu, 7 Allingu ja Paade, 6 Tsintsadze, Doronin ja Veideman.

39:25 - Poolaja lõpuni 3 minutit. Eziukwu kerkinud suurimaks skooritegijaks 8 punktiga.

34:23 - Teist veerandaega kulunud 4 minutit. Tartlased teinud 14 minutiga vaid 3 isiklikku viga!!!!! Vastastel 11 linnukest kirjas.

II VEERANDAEG

29:16 - Veerandaeg lõppes. Rocki poolel 7 punktiga resultatiivseimad Allingu ja Paade.

28:14 - Käib veerandaja viimane minut, Rock on teinud kõva vahespurdi.

16:10 - Pisut üle 6 minuti mänguaega kulunud. Rocki poolel 4 punkti visanud Veideman, Tsintsadze ja Allingu.

4:3 - Pea 3 minutit mängitud. Rocki punktid on toonud Veideman.

Rocki algkoosseis - Eziukwu, Tsintsadze, Allingu, Doronin, Veideman

Eelinfo:

TÜ/Rocki abitreeneri Gert Kullamäe sõnul on vastase puhul tegemist äärmiselt huvitava meeskonnaga. "Meile astub vastu Lietuvos rytase homne päev. Kui sa neid kujusid ikka vaatad, nad on küll veel väljakujunemata mängijad, kuid väga perspektiivikad," sõnas Kullamäe Ring FM-i saatejuhile Marko Kiljakule antud intervjuus.

"Meie saame vastu panna kogemused ja koduväljaku. Praeguses seisus peaks me ikka neist paremad olema, usun ma siiralt," oli TÜ/Rocki abitreener tulemuse osas lootusrikas.

See on Rocki jaoks esimene mäng Balti liigas ilma Janar Taltsita, kes siirdus Venemaa superliiga klubisse Samaara Krasnõje Krõlja. Talts on sel hooajal olnud Balti liigas tartlaste resultatiivseim keskmiselt 15,5 punktiga mängust.

Rock on hetkel seitsme võidu ja nelja kaotusega viiendal kohal, Perlas (5-7) on üheksas.