Mängu käik:

1. veerand:

Tartu klubi asus kohe juhtima 3:0 ja 7:2 ning hoidis mõnepunktilist edu avaveerandi lõpuni, mis võideti 25:20.

TÜ/Rocki hetke resultatiivseimad on Marek Doronin seitsme ja Giorgi Tsintsadze viie punktiga.

2. veerand:

Rock viskas veerandi algul kaheksa vastuseta punkti ja asus ette 33:20. Nevežis suutis siis küll vahet pisut vähendada, et Tartu klubi sai siis ueesti hoo sisse, kasvatades edu 44:26-le. Poolaeg võideti 18 punktiga — 49:31.

TÜ/Rocki hetke resultatiivseimad on Doronin 13 ja Tanoka Beard 12 punktiga.

3. veerand:

Kolmandal veerandil hakkas TÜ/Rocki koostöö pisut lonkama ja Leedu klubil õnnestus vahet vähendada kuni seisuni 51:46. Siiski suutis Rock enne veerandi lõppu vahet pisut suurendada ja viimasele veerandile mindi eduseisus 60:52.

Rocki hetke parimad on Beard 14, Doronin 13, Gert Kullamäe ja Asko Paade 10 punktiga.

4. veerand:

Rock suutiski end lõpuks kosuda kolmanda veer5andi väikesest mõõnast ja suutis taas eduseisu pisitasa suurendada. Võit oli üsna kindel poolteist minutit enne lõppu, mil juhiti 81:72. Leedu klubil õnnestus küll veel natuke vastu punnida, ent Tartu klubi sai sarjas viienda võidu.

Võitjate parim oli Beard 25 punkti ja 13 lauapalliga. Doronin ja Kullamäe kogusid 13, Tsintsadze 12, Asko Paade 10, Tanel Tein kaheksa ja Janar Talts viis punkti.

TÜ/Rock tõusis nüüd viie võidu ja kuue kaotusega neljandaks, Nevežis asub kahe võidu ning üheksa kaotusega viimasel, 10. kohal.

Juba teisipäeval on Rockil aga pureda kõvem pähkel, sest võõrsil kohtutakse liiga liidri Vilniuse Lietuvos rytasega, kellest avaringis koduplatsil jagu saadi