"Juba kaks nädalat on möödas päevast, mil meie koondis sõitis MMilt koju, aga ma ei saa siiani oma peast välja seda pilti, kus Jack Wilshere longib Costa Ricaga mängus põlgliku pilguga vahetusmeeste pingi poole," kirjutas Holloway Daily Mirrori kolumnis.

"Poolkaitsja, kes esitas selles mängus kehva partii, võtab enda väljavahetamist Roy Hodgsoni poolt kui isiklikku solvangut. Ja nagu sellest oleks veel vähe, ta andis matši järel intervjuu, kus tunnistas, kui raske tal oli end viimaseks mänguks motiveerida, sest ta ei olnud Itaalia ja Uruguayga mängus algkoosseisus ning meeskonna edasipääsulootused olid kustunud. Ma ei suuda seda uskuda. Kelleks see poiss ennast õige peab?" kritiseeris Holloway.

"Kui Wilshere'i suhtumine ja käitumisviis on omane kõigile Inglismaa jalgpalluritele 2014. aastal, siis pole keeruline mõista, et me oleme täiesti valel teel. Tehnilised oskused ja taktikalised teadmised on üliolulised, et tipptasemel edu saavutada, kuid samas on ka teisi omadusi, mis on üliolulised, kuid mida ei saa treenida."

"Wilshere tundub olema näide meie ärahellitatud miljonäridest, kes on saanud liiga noorelt liiga palju. 22 aasta vanusena peaks ta igal võimalusel näitama, kui talendikas ta on, et kindlustada endale koht 2016. aasta EMile."

Kogenud treeneri arvates peaks Arsenalis mängiv Wilshere eeskuju võtma oma endiselt klubikaaslaselt, Van Persie`lt.

"Kui Van Persie vahetati Mehhikoga mängus välja, pidi ta olema mängu käigus pettunud, kuid ta aktsepteeris Louis van Gaali otsust igati ning ei lubanud endale mingit eriarvamust."

"Ma ei arva, et Inglismaa jalgpallurid oleks muust maailmast nii palju maas, kui arvatakse, kuid meie jalgpallurite suhtumine on miljoni miili kaugusel maailma tipust," lõpetas Holloway oma kolumni.